För allmänna frågor

Kontakta oss gärna via:
E-post: info@iq.se 
Tel: 08-410 24 950

Letar du efter en presskontakt?

Är du journalist eller representant från medierna och vill prata med oss?

Kontakta vår Pressansvarig:

David Wahlund
070-921 75 55
david@iq.se

Pressrum

Vi på IQ vill att det ska vara enkelt för dig som journalist att få tag på rätt information. I vårt pressrum hittar du alla pressmeddelanden, faktablad, kontaktuppgifter och pressbilder.

Till pressrummet

Sociala Medier

Följ oss gärna i sociala medier. Här berättar vi om spännande insatser, undersökningsresultat och delar tips och råd.


Vi som arbetar på IQ

Mojtaba Ghodsi

Vd


David Wahlund

Press- och PR-ansvarig


Olivia Giltze

Digital kommunikatör


Rickard Berggren

Digital strateg


Mathilda Rodin Norman

Digital kommunikatör


Cecilia Gavatin

ProjektledareStyrelsen

Malin Sandquist
Styrelseordförande

Direktör för Bolag och Samhälle samt Kommunikation på Systembolaget. Malin har en Jur kand och har tidigare arbetat som advokat, närmast som delägare på Advokatfirman Hammarskiöld & Co.

Kristina Ljungros

Generalsekreterare för Frilufsfrämjandet. Tidigare har Kristina varit generalsekreterare för Astma- och allergiförbundet, förbundsordförande för RFSU och haft många utlandsuppdrag.

Johanna Gripenberg

Forskare (med. dr och docent) och chef för Stockholm förebygger alkohol- och drogproblem, STAD. Utbildad vid University of Texas i Austin, USA. Doktorerade 2012 vid Karolinska institutet vid institutionen för Folkhälsovetenskap på förekomst och prevention av droganvändning i krogmiljö.

Gustav Lovén

Direktör för Strategi och Erbjudande samt IT på Systembolaget. Gustav kommer närmast från en tjänst som strategichef. Dessförinnan har han haft olika ledarroller inom H&M, globalt och i Asien, samt arbetat som strategikonsult på Ericsson och Bain & Company.

Jessica W Sandberg

Driver bolaget Besvärlig sedan 1977. Jessica har som drivkraft att inspirera människor och utmana normer och strukturer. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta med, och leda andra inom kommunikation och marknadsföring för såväl kommersiella som ideella varumärken. 

Amanias Abraha

Grundare och verksamhetschef på innovationshuset Changers hub som har verksamhet i Alby, Botkyrka och på Stureplan i Stockholm. Målet för Changers hub är att skapa ett mer jämlikt samhälle där unga människor ges samma chans att förverkliga sina idéer.

Björn Hedensjö

Psykolog, föreläsare och författare. Björn har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Tidigare har han arbetat som journalist och varit chef inom digitala medier.