Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till oss på IQ.

För allmänna frågor, kontakta oss gärna via:
E-post: info@iq.se 
Tel: 08-410 24 950

Letar du efter en presskontakt?

Är du journalist eller representant från medierna och vill prata med oss? Kontakta vår Pressansvarig.

David Wahlund, Pressansvarig
070-921 75 55
david@iq.se

Pressrum

Vi på IQ vill att det ska vara enkelt för dig som journalist att få tag på rätt information. I vårt pressrum hittar du alla pressmeddelanden, faktablad, kontaktuppgifter och pressbilder.

Till pressrummet

Vi som arbetar på IQ

Mojtaba Ghodsi

VD

mojtaba@iq.se

Åsa Markén

Varumärkesstrateg

asa@iq.se

David Wahlund

PR-strateg

david@iq.se

Pelle Lindvall

Digital strateg

Olivia Giltze

Digital kommunikatör

olivia@iq.se

Selena Bahto Sehic

Projektledare

selena@iq.se

Maria Sundström

Projektledare

maria@iq.se

Karin Wallby Nici

Projektledare

(föräldraledig)

Styrelse

Malin Sandquist

Styrelseordförande

Direktör för Bolag och Samhälle samt Kommunikation på Systembolaget. Malin har en Jur kand och har tidigare arbetat som advokat, närmast som delägare på Advokatfirman Hammarskiöld & Co.

Kristina Ljungros

Generalsekreterare för Frilufsfrämjandet. Tidigare har Kristina varit generalsekreterare för Astma- och allergiförbundet, förbundsordförande för RFSU och haft många utlandsuppdrag.

Jens Nordfält

Professor vid University of Bath, Storbritannien, grundare av och tidigare rektor för Center for Retailing samt forskningsansvarig vid ICAs forskningsstiftelse, Hakon Swenson Stiftelsen. I de flesta fallen handlar Jens forskning om konsumenternas beteende.

Gustav Lovén

Direktör för Strategi och Erbjudande samt IT på Systembolaget. Gustav kommer närmast från en tjänst som strategichef. Dessförinnan har han haft olika ledarroller inom H&M, globalt och i Asien, samt arbetat som strategikonsult på Ericsson och Bain & Company.

Jessica W Sandberg

Driver bolaget Besvärlig sedan 1977. Jessica har som drivkraft att inspirera människor och utmana normer och strukturer. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta med, och leda andra inom kommunikation och marknadsföring för såväl kommersiella som ideella varumärken. 

Amanias Abraha

Grundare och verksamhetschef på innovationshuset Changers hub som har verksamhet i Alby, Botkyrka och på Stureplan i Stockholm. Målet för Changers hub är att skapa ett mer jämlikt samhälle där unga människor ges samma chans att förverkliga sina idéer.

Björn Hedensjö

Psykolog, föreläsare och författare. Björn har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Tidigare har han arbetat som journalist och varit chef inom digitala medier.