Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till oss på IQ.

För allmänna frågor, kontakta oss gärna via:
E-post: info@iq.se 
Tel: 08-410 24 950

Letar du efter en presskontakt?

Är du journalist eller representant från medierna och vill prata med oss? Kontakta vår Pressansvarig.

Maria Sundström, tf Pressansvarig
070-721 25 34
maria@iq.se

Pressrum

Vi på IQ vill att det ska vara enkelt för dig som journalist att få tag på rätt information. I vårt pressrum hittar du alla pressmeddelanden, faktablad, kontaktuppgifter och pressbilder.

Till pressrummet

Vi som arbetar på IQ

Karin Hagman

VD

karin.hagman@iq.se

Maria Sundström

Tf Pressansvarig

maria@iq.se

Åsa Markén

Kommunikationsansvarig

asa@iq.se

Sara Dinwiddie

Ansvarig Nätverk

sara@iq.se

Charlotta Ulvenlöv

Ansvarig webb & sociala medier

charlotta@iq.se

Karin Wallby Nici

Projektledare Nätverk

karin@iq.se

Hanna Sydhoff

Projektledare Nätverk

hanna@iq.se

Selena Bahto Sehic

Kontorsansvarig & Projektledare

selena@iq.se

David Wahlund

Pressansvarig (Föräldraledig)

Styrelse

Malin Sandquist

Styrelseordförande

Direktör för Bolag och Samhälle på Systembolaget. Malin har en Jur kand och har tidigare arbetat som advokat, närmast som delägare på Advokatfirman Hammarskiöld & Co.

Göran Johnsson

Ordförande i Produktionslyftet, Vinnovaprogrammet Hållbar Produktionsteknik, Nätverket Arbetsplatsnära FoU och Rådhusgruppen City samt styrelseledamot i Elanders AB. Mellan åren 1993 till 2005 var Göran förbundsordförande i Metall.

Kristina Ljungros

Generalsekreterare för Astma- och allergiförbundet. Tidigare har Kristina varit förbundsordförande för RFSU, arbetat för Forum Syd och haft många utlandsuppdrag.

Jens Nordfält

Assisterande professor vid Handelshögskolan i Stockholm, grundare av och tidigare rektor för Center for Retailing och forskningsansvarig vid ICAs forskningsstiftelse, Hakon Swenson Stiftelsen. I de flesta fallen handlar Jens forskning om konsumenternas beteende.

Petra Jankov

Digital projektledare för Demokratijubileet på Sveriges Riksdag, med lång erfarenhet av att arbeta med opinionsbildning, strategier, kommunikation och sociala medier i idéburen verksamhet. Petra har varit digitalt ansvarig på TCO samt skrivit och gett ut flera böcker.

Peter Allebeck

Professor i socialmedicin vid Karolinska Institutet, och ägnar sig huvudsakligen åt forskning om alkohol och narkotika. Peter är också läkare vid Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin inom Stockholms läns landsting, där han bidrar till folkhälsoarbetet i landstinget. Sedan 2014 arbetar Peter som huvudsekreterare på Forte, Forskningsrådet för arbete, hälsa och välfärd.

Gustav Lovén

Direktör för Strategi och Erbjudande på Systembolaget. Gustav kommer närmast från en tjänst som strategichef. Dessförinnan har han haft olika ledarroller inom H&M, globalt och i Asien, samt arbetat som strategikonsult på Ericsson och Bain & Company.