Gå med i IQs nätverk!

IQs nätverk vänder sig till dig som vill eller redan arbetar med att skapa en smartare syn på alkohol. Du kan finnas inom ideell, privat eller offentlig sektor och har ambitionen att samverka med och inspireras av andra som också arbetar med att begränsa alkoholens skadeverkningar. 

Tanken med nätverket är att det ska vara en inspirationskälla för dig som arbetar förebyggande. Att vara med i nätverket är helt kostnadsfritt och såväl nätverksträffar som arbetsmaterial är gratis. Som medlem får du inbjudningar till träffar, nyhetsbrev och arbetsmaterial mm.

Vi blir fler och fler i nätverket. Och ju fler vi blir, desto mer ökar värdet och möjligheterna att uträtta stora saker tillsammans.

IQ arbetar förutom med breda kampanjer med att ta fram rapporter rörande aktuella frågor inom alkoholområdet. Vi lyfter fram och sprider goda alkoholförebyggande exempel vidare – i form av IQ-projekt. Läs mer om IQ-projekten här.


VEM KAN VARA MED I IQs NÄTVERK?

IQs nätverk är öppet för alla som aktivt arbetar att begränsa alkoholens skadeverkningar. Det spelar ingen roll om din verksamhet sker inom ramen för ideell, privat eller offentlig sektor. Företag är också välkomna men självklart kan du inte samtidigt arbeta med att marknadsföra alkoholdrycker i syfte att öka din egen eller andras försäljning.

Om du redan jobbar med ett förebyggande projekt kan du anmäla det här, så hjälper vi dig att göra det till ett diplomerat IQ-projekt.

Välkommen till IQ.

Anmälan till IQs nätverk

Fält markerade med * måste fyllas i

  • Läs mer om hur IQ behandlar dina personuppgifter och rättigheter